BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Helene Fischer

De Koningin der Schlagers

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Helene Fischer schlagerzangeres boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Helene Fischer nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Helene Fischer schlagerzangeres boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

Helene Fischer boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Helene Fischer.

Biografie / Informatie over boekingen van Helene Fischer
Helene Fischer mogen we dé onbetwiste schlagerkoningin van dit moment noemen..
Zeg 'Atemlos' tegen een gemiddelde schlager liefhebber, en zijn ogen beginnen direct te glinsteren. Want iedereen in Duitsland en ver daarbuiten kent de hit 'Atemlos durch die Nacht' en iedereen kent haar: Helene Fischer. Helene Fischer, begin 30, klein van stuk, is uitgroepen tot Duitslands popidool volgens de Duitse kranten. Ze is de meest gedownlaode artiest, heeft meer dan negen verkochte miljoen CD's op haar naam staan en concerten zijn steevast uitverkocht. Haar platen behalen goud, platina of zelfs de dubbelplatina status. En Atemlos is de best verkochte hit van de afgelopen 40 jaar.

Het is pas elf jaar gelden dat ze haar carrière begon in een TV programma van Florian Silbereisen. Daarna ging het razendsnel. Haar huidige concerten trekken zo'n 900.000 bezoekers. Het moge duidelijk zijn dat deze succesvolle blondine het razend druk heeft en dat een optreden van Helene Fischer niet voor iedereen is weggelegd. Toch hoopt Helene stiekem dat ze ook in Nederland wordt omarmd. Het zou in ieder geval wel een 'revanche' op Heintje zijn grapt ze. Of ze op korte termijn daadwerkelijk in Nederland te zien is hopen we met z'n alle van harte..!

Wenst u meer informatie over Helene Fischer?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Helene Fischer? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Helene Fischer boeken, Helene Fischer inhuren, gage Helene Fischer, prijs Helene Fischer, buchungen Helene Fischer, artiestenburo Helene Fischer, artiestenbureau Helene Fischer, management Helene Fischer, optreden Helene Fischer

Meer informatie over Helene Fischer

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Helene Fischer zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Helene Fischer is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Helene Fischer. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Helene Fischer te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Helene Fischer