BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Jürgen Drews

Der König von Mallorca

Genre

Schlager Stars

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

foto van Juergen Drews, Duitse schlagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Jürgen Drews nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Juergen Drews, Duitse schlagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Jürgen Drews boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Jürgen Drews.

Biografie / informatie over boekingen van Jürgen Drews
Jürgen Drews was al vroeg met muziek bezig. Op 15-jarige leeftijd werd hij uitgeroepen tot beste banjospoler van de regio. In 1967 werd hij sologitarist bij de band Chimes Of Freedom. Nadat hij ook nog een korte carrière als acteur heeft gehad, ging hij begin jaren zeventig zingen bij de Les Humphries Singers. In 1973 startte hij parallel een solocarrière en had in 1976 zijn eerste solohit met het bekende 'Ein Bett im Kornfeld'.

In de jaren tachtig werd het stil in Duitsland rond Drews. Hij slaagde er echter niet in door te breken. Pas begin jaren negentig maakte hij een comeback op de Duitse markt. Samen met o.a. Stefan Raab had hij een hit met een nieuwe versie van zijn hit Ein Bett im Kornfeld. Met zijn schlagerhit König von Mallorca stond hij opnieuw in de belangstelling. In oktober 2009 werd de nieuwe single Ich bau dir ein Schloss een groot succes door uit het niets op de tiende plaats in de Duitse hitparade te belanden. Het was zijn eerste top tien-hit in 32 jaar. Jürgen Drews is nog steeds een veelgevraagd artiest en veelvuldig te zien en te beluisteren op Mallorca.

Wenst u meer informatie over Jürgen Drews?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Jürgen Drews? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Jürgen Drews boeken, Jürgen Drews inhuren, boekingen Jürgen Drews, management Jürgen Drews, preis Jürgen Dress, Buchungen Jürgen Dress, gage Jürgen Dress, Mallorca Jürgen Dress, Jurgen Drews boeken, Jurgen Dress inhuren, boekingen, Jurgen Dress, gage Jurgen Dress, artiestenburo Jurgen Dress, artiestenbureau Jurgen Dress, prijs Jurgen Dress, optreden Jurgen Drews

Meer informatie over Jürgen Drews

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Jürgen Drews zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Jürgen Drews is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Jürgen Drews. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Jürgen Drews te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Jürgen Drews