BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Kasalla

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Kasalla uit Kölle boek je snel en voordelig bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Kasalla nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Kasalla uit Kölle boek je snel en voordelig bij Oktoberfeestartiesten.nl

Kasalla boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Kasalla.

Biografie | Informatie over boekingen van Kasalla
Deze Kölsche (Keulse) band werd in 2011 door liedjesschrijver Flo Peil en zanger Bastian Campmann opgericht.  Flo Peil was al jaren actief in de Kölner muziekscene en schreef voor diverse bands als Bläck Fööss, Paveier en Kölner jeugdkoor Sankt Stephan. Tijdens het carnavalsseizoen van 2011/2012 werd het nummer “ Pirate” één van de meest gedraaide nummers en daarmee werd de toon gezet! Het album “Ett jitt Kaslla” werd bestempeld als een van de beste albums sinds jaren in de Kölsche muziekscene!! De jaren die volgden hebben ze zich bewezen als meer dan een carnavalsband!
Het tweede album dat werd uitgebracht werd zelfs beoordeeld als 'nog beter dan het eerste uitgebrachte album'. Een tournee in 2013 volgde en in 2014 gaven zij hun eerste Open-air concert, voor meer dan 12.000 fans. Hun 5-jarig bestaan vierde de band met 2 shows met gasten als Carolin Kebekeus en Gentleman. Deze optredens werden opgenomen voor hun live-album 'Live in der KölnArena'. In 2018 kwam hun vierde studio-album uit met de titel 'Mer sin eins', met persoonlijk teksten als inhoud . Het album bereikte de 5eplaats in de hitlijsten. Met een optreden van Kasalla beleef je de échte Kölsche muziek tot in de tenen!

Wenst u meer informatie over Kasalla?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Kasalla? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Kasalla boeken, Kasalla inhuren, gage Kasalla, prijs Kasalla, boekingen Kasalla, carnavalsband Kasalla,

band uit Keulen Kasalla, Kölsche band Kasalla, boekingskantoor Kasalla, artiestenburo Kasalla, artiestenbureau Kasalla

Meer informatie over Kasalla

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Kasalla zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Kasalla is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Kasalla. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kasalla te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Kasalla