BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Marc Pircher

Bekend van o.a. Sieben Sünden

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Marc Pircher bekende accordeonist bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Marc Pircher nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Marc Pircher bekende accordeonist bij OktoberfeestArtiesten.nl

Marc Pircher boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Marc Pircher.

Biografie / informatie over boekingen van Marc Pircher
Marc Pircher is zonder twijfel de meest populaire Oostenrijkse artiest van dit moment. De afgelopen jaren heeft hij alle denkbare muziekprijzen in Duitsland en Oostenrijk gewonnen. Zijn laatste albums werden in korte tijd goud en platina en zijn recente album 'Warum gerade Ich' bereikte ook Nederland probleemloos. Het unieke MaPi (Marc Pircher) concert is dan ook een absolute must voor iedereen die van Duitstalige Volks- en Schlagermuziek houdt. Maar ook iedereen die van een gezellig meezingfeest houdt komt aan zijn trekken!

Naast zijn grote bekendheid als topmusikant, is hij wekelijks te zien als presentator van vele volksstümliche televisieprogramma’s. Alsof het niet genoeg is, heeft hij afgelopen jaar wederom `Der grand prix der Volksmusik’ gewonnen en is hij voor de befaamde AMADEUS prijs genomineerd! In verband met zijn drukke agenda door heel Europa is hij maar beperkt beschikbaar. Op tijd vastleggen dus is ons credo…  Wie wil deze topper nu niet op zijn oktoberfeest?

Wenst u meer informatie over Marc Pircher?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Marc Pircher? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Marc Pircher huren, Marc Pircher inhuren, Marc Pircher boeken, boekingen Marc Pircher, artiestenbureau Marc Pircher, artiestenburo Marc Pircher, prijs Marc Pircher, boekingskantoor Marc Pircher, kosten Marc Pircher, management Marc Pircher

Meer informatie over Marc Pircher

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Marc Pircher zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Marc Pircher is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Marc Pircher. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marc Pircher te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Marc Pircher