BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Marcelino Wunderlich

ofwel Ruben Nicolai

Genre

Schlager Stars

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

5 sterren

Land

Nederland

Persfoto Marcelino Wunderlich schlager zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Marcelino Wunderlich nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Marcelino Wunderlich schlager zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Marcelino Wunderlich boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Marcelino Wunderlich.

Biografie / informatie over boekingen van Marcelino Wunderlich
"Bel me op tringelingeling.." Wie kent het deuntje van de nieuw Youfone reclame niet? Niemand minder dan de bekende Schlagerzanger Marcelino Wunderlich is sinds kort het gezicht van deze telefonie aanbieder. Marcelino Wunderlich, brak in 2013 door in Nederland als zoon van topmuzikant Klaus Wunderlich, en heeft daarmee de harten gestolen van Schlager liefhebbend Nederland. Natuurlijk is Marcelino Wunderlich een alter-ego van Ruben Nicolai, welke zijn 'typetje' ontwikkelde in het BNN programma Ruben vs Katja.

Maar het allerbelangrijkste; Marcelino Wunderlich verzorgt ook optredens op úw Oktoberfest, Bierfest of bedrijfsfeest! Ja sicher!! Bekende hits worden door hem omgetoverd tot briljante hits met bijzondere titels als Bitte Schnee, König Alcohol, en Verdammt ich lieb mich...

Wenst u meer informatie over Marcelino Wunderlich?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Marcelino Wunderlich? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Bitte Schnee Marcelino Wunderlich, Marcelino Wunderlich boeken, Marcelino Wunderlich inhuren, artiestenbureau Marcelino Wunderlich, prijs Marcelino Wunderlich, artiestenburo Marcelino Wunderlich, optreden Marcelino Wunderlich, bedrijfsfeest Marcelino Wunderlich, Oktoberfest Marcelino Wunderlich

Meer informatie over Marcelino Wunderlich

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Marcelino Wunderlich zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Marcelino Wunderlich is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Marcelino Wunderlich. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marcelino Wunderlich te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Marcelino Wunderlich