BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Melissa Naschenweng

Jong, mooi en muzikaal!

Genre

Schlager Stars

Speelduur

1 x 60 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Persfoto Melissa Naschenweng, Oostenrijkse artiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Melissa Naschenweng nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto Melissa Naschenweng, Oostenrijkse artiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

Melissa Naschenweng boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Melissa Naschenweng.

Biografie / informatie over boekingen van Melissa Naschenweng
Ze is gezegend met veel talent, is mooi, jong, blond, draagt graag lila kleding, en is verknocht aan haar accordeon. Ziehier de meest opkomende muzikante van Duitsland en Oostenrijk: Melissa Naschenweng! Melissa groeide op in Oostenrijk en kreeg de Oostenrijkse muziek van kinds af aan geleerd. Haar vader leerde haar de kneepjes van de steirische harmonica, en al gauw speelde zij de sterren van de hemel, zonder dat ze ook maar één noot kon lezen. Haar talent reikte echter verder; Melissa Naschenweng kwam er snel achter dat ze met meerdere instrumenten prima uit de voeten kon; zo speelt zij tevens keyboard, dwarsfluit en beschikt zij over een prachtige fluweelzachte stem. 

Neet veel later werd ze door het grote publiek ontdekt en was ze te gast bij vele bekende televisie programma's zoals Musikantenstadl, Melodieën der Alpen, Andy's Musikparadies, Immer wieder Sonntag's en sleepte vele prijzen in de wacht. Melissa is vanaf nu ook beschikbaar voor optredens in Nederland en België!

Wenst u meer informatie over Melissa Naschenweng?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Melissa Naschenweng? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Melissa Naschenweng boeken, Melissa Naschenweng Duitse feest, Melissa Naschenweng steirische harmonika, zangeres Melissa Naschenweng Oostenrijk, Melissa Naschenweng inhuren, gage Melissa Naschenweng, prijs Melissa Naschenweng, artiestenbureau Melissa Naschenweng, artiestenburo Melissa Naschenweng

Meer informatie over Melissa Naschenweng

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Melissa Naschenweng zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Melissa Naschenweng is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Melissa Naschenweng. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Melissa Naschenweng te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Melissa Naschenweng