BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Mickie Krause

Schatzi schenk mir ein foto

Genre

Schlager Stars

Speelduur

1 x 40 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Persfoto van Mickie Krause Schlagerzanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Mickie Krause nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Mickie Krause Schlagerzanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

Mickie Krause boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Mickie Krause.

Biografie / informatie over boekingen van Mickie Krause
Al bijna 20 jaar zit hij aan de top van feestvierend Duitsland: Mickie Krause. Of het nu gaat om optredens op Mallorca, après-skifeesten of grote feesttenten - Mickie Krause speelt ze plat! Wie kent Krause niet? En als er om de een of andere reden geen lampje gaat branden, denk dan maar aan hits als Sie hatte nur noch Schuhe an, Schatzi schenk mir ein Foto, Rot sind die Rosen, Reiss die Hütte ab, Ich bin Solo, of biste Braun kriegste Fraun. Wie Mickie Krause zegt, zegt feest! Krause vliegt meermalen per week van Duitsland naar Mallorca en vice versa. En waar hij tijd heeft doet hij gewoon nog een optreden in Oostenrijk, Nederland of België! De iconische Stimmungskanone brengt nu een nieuw album uit en opvallend is het aantal duetten. Het album is enerzijds een vitrine van bekende nummers, maar er zijn ook drie gloednieuwe duetten op te beluisteren die Mickie Krause opgenomen heeft met niemand minder dan Jürgen Drews, Loona, de Gebroeders Ko, en Ingrid & Klaus, bekend van Stefan Raab's TV Total. Bent u goed verzekerd? Dan kan gerust het dak er af! Bel even voor beschikbare data!

Wenst u meer informatie over Mickie Krause?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Mickie Krause? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Mickie Krause boeken, boekingen Mickie Krause, Mickie Krause inhuren, gage Mickie Krause, prijs Mickie Krause, preis Mickie Krause, buchungen Mickie Krause, artiestenburo Mickie Krause, artiestenbureau Mickie Krause, management Mickie Krause

Meer informatie over Mickie Krause

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Mickie Krause zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Mickie Krause is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Mickie Krause. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Mickie Krause te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Mickie Krause