BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Münchener Freiheit

1000 mal Du

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Persfoto van Münchener Freiheit Duitse band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Münchener Freiheit nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Münchener Freiheit Duitse band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Münchener Freiheit boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Münchener Freiheit.

Biografie / informatie over boekingen van Münchener Freiheit
Er bestaan niet veel bands die zich al meer dan 30 jaar staande houden in de hedendaagse muziek industrie en nog steeds op het hoogste niveau succesvol zijn en 'hun ding' doen. De typische Münchener Freiheit stijl -herkenbaar aan de meerstemmige zang, hun prachtige melancholische melodieën, ondersteund door een strak rocksfeertje-, is ondertussen het beeldmerk geworden van de groep. Het is Münchener Freiheit gelukt om met hun prachtige samenzang een soundbeeld te creëren dat binnen de popmuziek uniek te noemen is. Hier ontstaat muziek welke zacht aanzwelt, melancholisch aandoet, om vervolgens overgoten te worden met een uniek en behapbaar rocksausje.

Hits zoals 'Oh Baby', '1000 mal Du', 'Ohne Dich', en S.O.S. onderschrijven hu meesterschap als het gaat om componeren. Zij zijn in staat geweest om muziek te maken welke niet onderhevig is aan invloeden of trends. Sterker nog, hun muziek is sterk genoeg om generaties te overwinnen. Bewijs hiervoor zijn de concerten waarbij vader of moeder, samen met zoon of dochter van het concert genieten.

Wenst u meer informatie over Münchener Freiheit?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Münchener Freiheit? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Münchener Freiheit boeken, Munchener Freiheit boeken, Münchener Freiheit inhuren, Munchener Freiheit inhuren, prijs Münchener Freiheit, prijs Munchener Freiheit, artiestenburo Münchener Freiheit, artiestenbureau Munchener Freiheit, management Münchener Freiheit, management Munchener Freiheit

Meer informatie over Münchener Freiheit

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Münchener Freiheit zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Münchener Freiheit is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Münchener Freiheit. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Münchener Freiheit te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Münchener Freiheit