BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Nik P.

Einen Stern der deinen namen trägt

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Persfoto van Nik P. Schlagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Nik P. nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Nik P. Schlagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Nik P. boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Nik P..

Biografie / informatie over boekingen van Nik P.
Voor Nik P. is het kunnen teksten en componeren een talent waarvoor hij zeer dankbaar is en neemt de tijd voor het volmaken van een lied. Volgens collega's en de media is Nik P. met zijn stijl de tijd ver vooruit en is inmiddels één van de succesvolste zangers/tekstschrijvers van de Duits-Oostenrijkse Schlagerscene. Op het album "Lebenslust & Leidenschaft" staat zijn song "Ein Stern der deinen Namen trägt" wat inmiddels is uitgegroeid tot een grote hit ver over de landsgrenzen. Het duurde echter 10 jaar voordat hij deze hit samen met Dj Otzi opnieuw opnam. Nadat deze debuutsingle met DJ Ötzi in platina schittert, heeft nu ook zijn album "Lebenslust & Leidenschaft" deze status bereikt in Oostenrijk. "Ein Stern der deinen Namen trägt" is inmiddels de meest gecoverde titel van 2007 en eveneens de meest gedownloade ringtone en de nr. 1 in de Airplay-lijsten in Duitsland. In Oostenrijk is Nik P. al sinds vele jaren de "airplay-keizer" zoals met zijn nieuwe hit "Gloria 1".  Grote namen als DJ Ötzi en Claudia Jung zijn regelmatig met hem op het podium te zien. Deze successtory wordt vast en zeker vervolgd... en Nik P. is solo en met band te boeken.

Wenst u meer informatie over Nik P.?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Nik P.? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Nik P. huren, Nik P. inhuren, Nik P. boeken, boekingen Nik P., artiestenbureau Nik P., artiestenburo Nik P., prijs Nik P., boekingskantoor Nik P., kosten Nik P., management Nik P.

Meer informatie over Nik P.

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Nik P. zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Nik P. is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Nik P.. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Nik P. te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Nik P.