BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Paveier

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Persfoto van Paveier Kölschs band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Paveier nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Paveier Kölschs band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Paveier boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Paveier.

Biografie | Informatie over boekingen van Paveier
In het 33-jarig bestaan van de Keulse band presenteert de Paveler zich hip en dynamisch als nooit tevoren! Aan het begin van dit jubeljaar stond een uitroepteken van formaat: met hun lied “ Leev Marie” lanceerden zij niet alleen  de Kölsche seizoenshit van 2016, ook landelijk kwamen zij hoog in de charts! De video werd maar liefst door meer dan 1 miljoen mensen bekeken!

Sinds een jaar of 5 is de band beetje bij beetje aan verjonging begonnen en hebben de Paveler, die samen met de Black Föös en de Höhner tot de oergeesten van de Keulse (Kölsche) muziekbands behoren, vele fans erbij gekregen. Vooral met hun live-concerten hebben de 6 muzikanten, van wie 3 oprichters, Detlef Vorholt, Klaus Lückerath und “Bubi” Brühl, net als zanger en gitarist Sven Welter, drummer Johannes Gokus en bassist Markus Steinseifer die met veel speelvreugde op de bühne staan, zich ondertussen op de eerste rij van de Kölsche live-bands en in de harten van hun fans gespeeld.
Een optreden van Paveier is altijd een bijzondere belevenis. Met hun mix van toptitels uit de laatste 33 jaar laat de populaire band elke avond tot een onvergetelijke belevenis worden!  

Wenst u meer informatie over Paveier?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Paveier? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Paveier boeken, Paveier inhuren, prijs Paveier, boekingen van Die Paveier, Die Paveier Keulen, Paveier Kölle, Kölsche band Paveier, prijs Paveier, gage Paveier, boekingskantoor Paveier, artiestenburo Paveier, artiestenbureau Paveier, Duitse band voor carnaval Die Paveier

Meer informatie over Paveier

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Paveier zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Paveier is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Paveier. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Paveier te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Paveier