BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Roland Kaiser

Santa Maria...

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Duitsland

Roland Kaiser schlager zanger bij Oktoberfeest Artiesten

U kunt Roland Kaiser nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Roland Kaiser schlager zanger bij Oktoberfeest Artiesten

Roland Kaiser boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Roland Kaiser.

Biografie / informatie over boekingen van Roland Kaiser
Zogauw zijn hit begint met 'humdada humdada' weten we direct om welk nummer het gaat: Santa Maria was niet alleen een hitkanon in Duitsland, ook in Nederland en Vlaanderen werd dit nummer grijs gedraaid! Roland Kaiser (Roland Keiler) bracht zijn eerste singel 'Was ist wol aus Ihr geworden' uit in 1974, waarna hij razend populair werd in heel Duitsland. Zijn populariteit steeg zeerzeker ook daarbuiten na het uitbrengen van de evergreen 'Santa Maria' in 1980. De teksten van Roland Kaiser spreekt uit- en voor velen: zijn nummers hebben altijd passende teksten die grenzen opzoeken met het onbeschrijfelijke, het onuitspreekbare. Soms pikant en erotisch, maar altijd vanuit levenservaring geschreven. Roland Kaiser is als geen ander in staat om zijn publiek in het hart te raken, en om diens angsten of fantasieën om te zetten in prachtige muzikale vertalingen.

Met meer dan 32 jaar ervaring in zijn broekzak, kan hij zich met menig internationale artiest meten; meer dan 90 miljoen verkocht geluidsdragers. dát is de kroon op zijn werk. Alles voor zijn muziek en voor zijn fans...

Wenst u meer informatie over Roland Kaiser?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Roland Kaiser? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Roland Kaiser boeken, Roland Kaiser inhuren, prijs Roland Kaiser, gage Roland Kaiser, management Roland Kaiser, artiestenburo Roland Kaiser, Buchungen Roland Kaiser, artiestenbureau Roland Kaiser, Agentur Roland Kaiser, Schlagersänger Roland Kaiser

Meer informatie over Roland Kaiser

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Roland Kaiser zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Roland Kaiser is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Roland Kaiser. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Roland Kaiser te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Roland Kaiser