BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Südtiroler Spitzbuam

meer dan 25 jaar succesvol

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Südtiroler Spitzbuam Tiroler band bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Südtiroler Spitzbuam nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Südtiroler Spitzbuam Tiroler band bij Oktoberfeestartiesten.nl

Südtiroler Spitzbuam boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Südtiroler Spitzbuam.

Biografie / informatie over boekingen van Südtiroler Spitzbuam
Südtiroler Spitzbuam, vijf rasmuzikanten die al meer dan 20 jaar success hebben. We schrijven het jaar 2011, maar het is alweer 25 jaar geleden dat men in diverse bezettingen muziek maakte, voordat de oorspronkelijke Zuid-Tirolse Spitzbuam werd opgericht (accordeon, gitaar en bas). In die tijd waren de meeste Spitzbuam-leden bezig met hun (eigen) muzikale bands. Uiteindelijk zijn zij erin geslaagd om de wens tot oprichting van een echte ‘stimmungsband’ om te zetten naar werkelijkheid; hun optredens brachten het success mee waarop ze gehoopt hadden en al gauw verscheen hun eerste LP "Frühling in Süd Tirol". Op tal van opvolgende LP's en later CD's met eigen composities hebben de vijf muzikanten uit het Meraner land hun stempel kunnen drukken en daarmee de Tiroler muziekindustrie flink beïnvloedt.

Vele gouden platen volgden, doch enkele bezettingswisselingen en wisselingen van platenmaatschappij bleven de band helaas niet bespaard. Desalniettemin bleef de band stabiel en waren ze te gast in grote TV shows, open-air optredens, en producties in binnen- en buitenland. Afgelopen jaar waren ze ondermeer te gast bij de Hansi Hinterseer Show, MusikantenStadl en Wilkommen bij Carmen Nebel'. Die Südtiroler Spitzbuam zijn vandaag de dag nog steeds graag geziene muzikanten en behoren tot de beste muzikale ambassadeurs van hun land!

Wenst u meer informatie over Südtiroler Spitzbuam?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Südtiroler Spitzbuam? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Südtiroler Spitzbuam huren, Südtiroler Spitzbuam inhuren, Südtiroler Spitzbuam boeken, boekingen Südtiroler Spitzbuam, artiestenbureau Südtiroler Spitzbuam, artiestenburo Südtiroler Spitzbuam, prijs Südtiroler Spitzbuam, boekingskantoor Südtiroler Spitzbuam, kosten Südtiroler Spitzbuam

Meer informatie over Südtiroler Spitzbuam

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Südtiroler Spitzbuam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Südtiroler Spitzbuam is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Südtiroler Spitzbuam. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Südtiroler Spitzbuam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Südtiroler Spitzbuam