BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Tiroler Mander

Ongekend populair

Genre

Schlager Stars

Speelduur

In overleg

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Tiroler Mander boeken bij Oktoberfeestartiesten

U kunt Tiroler Mander nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Tiroler Mander boeken bij Oktoberfeestartiesten

Tiroler Mander boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Tiroler Mander.

Biografie / informatie over boekingen van Tiroler Mander
Eigentijdse en ietwat brutalere Stimmungsmusik, dat is wat de jongens van Tiroler Mander op het podium brengen! Deze 5 jonge boys maken als sind 2010 de bühne onveilig met hun onvervalste sound uit het Zillertal! Zij zijn in staat om hun muziek puur en zonder toeters en bellen ten gehore te brengen; ondersteund door gitaar, steirische harmonica, accordeon en tuba maken Thomas, Stefan, Martin en Benjamin er een waar feest van! Dit zijn nou eens jongens die frisse wind brengen; ook op úw feest! Hun uitgebrachte CD's zijn hier het bewijs van. Natuurlijk worden ze geboekt voor de grotere feesten, maar zij voelen zich net zo makkelijk thuis op een bruiloft of privé feest.

Wenst u meer informatie over Tiroler Mander?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Tiroler Mander? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Tiroler Mander boeken, Tiroler Mander Nederland, Tiroler Mander feest, kosten Tiroler Mander, Oostenrijkse band Tiroler Mander

Meer informatie over Tiroler Mander

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Tiroler Mander zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Tiroler Mander is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Tiroler Mander. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tiroler Mander te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Tiroler Mander