BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Wildecker Herzbuben

Herzilein...

Genre

Schlager Stars

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Oostenrijk

Foto van Die Wildecker Herzbuben, Oostenrijkse artiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Wildecker Herzbuben nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Die Wildecker Herzbuben, Oostenrijkse artiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

Wildecker Herzbuben boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Wildecker Herzbuben.

Biografie / informatie over de boekingen van Die Wildecker Herzbuben
Het ontstaan van de succesvolle formatie Die Wildecker Herzbuben klinkt bijna als een sprookje: meer dan 20 jaar tourden de twee muzikanten Wolfgang Schwalm en Wilfried Gliem met hun band door het (Duitse) land, brachten pure amusementsmuziek, begeleidden hier en daar wat bekende Duitse artiesten waaronder Roy Black en maakte hiermee furore. Ze hadden hiermee uiteraard tevreden kunnen zijn, zei het niet dat zij -hoe het dan vaak gaat met creatieve persoonlijkheden- steeds zoekende waren om hun wensen en dromen te vervullen. Zo stichtten ze een gezin en droomden ervan om ooit een eigen hit te hebben.

En ineens was het zover: De 'goede fee' heette Herzilein, en daarmee werden de Wildecker Herzbuben geboren! Voor beide artiesten brak een nieuw leven aan. De plaat Herzilein kwam in alle hitnoteringen en TV uitzendingen. Herzilein werd benoemd tot hét 'koosnaampje' binnen de Duitse taal, de platen- verkoop steeg explosief, en het succes volgde rap. Meer dan 12 weken stond 'Herzilein' in de Duitse Top 20. Het geluk bleef het tweetal altijd trouw; daar waar het 300 kilo wegende duo optreedt, verdwijnen de zorgen als sneeuw voor de zon!

Wenst u meer informatie over Wildecker Herzbuben?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Wildecker Herzbuben? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Wildecker Herzbuben boeken, Wildecker Herzbuben inhuren, prijs Wildecker Herzbuben, gage Wildecker Herzbuben, management Wildecker Herzbuben, artiestenburo Wildecker Herzbuben, agentur Wildecker Herzbuben, Buchungen Wildecker Herzbuben, artiestenbureau Wildecker Herzbuben

Meer informatie over Wildecker Herzbuben

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Wildecker Herzbuben zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Wildecker Herzbuben is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Wildecker Herzbuben. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Wildecker Herzbuben te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Wildecker Herzbuben