BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Alpen Anna

Ich liebe es!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto Immer Heidi

U kunt Alpen Anna nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto Immer Heidi

Alpen Anna boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Alpen Anna.

Biografie | Informatie over boekingen van Alpen Anna
Alpen Anna, bekend van haar mooie stem van 'the voice'& 'bloed zweet en tranen'. Alpen Anna staat garant voor een groot succes! Met haar half uur durende live act zet zij de hele tent op zijn kop. Alle bekende Duitse en Nederlandse hit gegoten in een eigen 'mallorca' sausje klinken uit de speakers.

Met haar bonte outfit, mooie stem en performance zet zij de zaal auf dem kopf! Aber Natürlich!

Wenst u meer informatie over Alpen Anna?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Alpen Anna? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Alpen Anna huren, Alpen Anna inhuren, Alpen Anna boeken, boekingen Alpen Anna, artiestenbureau Alpen Anna, artiestenburo Alpen Anna, prijs Alpen Anna, boekingskantoor Alpen Anna, kosten Alpen Anna, management Alpen Anna

Meer informatie over Alpen Anna

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Alpen Anna zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Alpen Anna is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Alpen Anna. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Alpen Anna te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Alpen Anna