BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Claudia Ansel

De complete Schlagerparade

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

nieuwe persfoto van Claudia Ansel, Schlager zangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Claudia Ansel nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

nieuwe persfoto van Claudia Ansel, Schlager zangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

Claudia Ansel boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Claudia Ansel.

Biografie / informatie over boekingen van Claudia Ansel
De Schlager is weer helemaal terug maarrr..........is hij ooit weggeweest? Kijk om je heen als je op een feestje bent en er klinkt plots "Hossa Hossa Hossa" uit de luidsprekers. Zie wat er gebeurd, jong en oud gaan uit hun dak! Dit ervaart ook Claudia Ansel tijdens haar optredens als de intro van haar Schlagers gestart wordt. Laat ook uw feest een echt feest worden en doe dit met de Schlager-parade van Claudia Ansel.

Claudia Ansel is per toeval ontdekt door haar inmiddels goede vriend André Wolff (Die Kolibris) tijdens een opnamesessie van het nummer "Ich bin wie Du" van Marianne Rosenberg. Claudia heeft altijd al iets gehad met WDR 4 muziek en is blij dat ze de kans gekregen heeft om van haar passie haar dagelijkse kost te maken. Haar optredens geven haar de dagelijkse dosis vitamines die ze nodig heeft en Claudia is daarbij zeer vereerd dat ze deze vitamines over mag dragen op alle mensen die -net als haar- óók van Schlagers houden. Van Schatzi schenk mir ein foto tot aan Schuhe an; alle bekende feestnummers kent Claudia op haar duimpje!


Wenst u meer informatie over Claudia Ansel?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Claudia Ansel? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Claudia Ansel huren,Claudia Ansel inhuren, Claudia Ansel boeken, boekingen Claudia Ansel, artiestenbureau Claudia Ansel, artiestenburo Claudia Ansel, prijs Claudia Ansel, boekingskantoor Claudia Ansel, kosten Claudia Ansel, management Claudia Ansel

Meer informatie over Claudia Ansel

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Claudia Ansel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Claudia Ansel is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Claudia Ansel. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Claudia Ansel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Claudia Ansel