BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Lustige Trompeten

Voor oktoberfest en bierfest!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

foto van Die Lustige Trompeten bij Oktoberfeestartiesten

U kunt Die Lustige Trompeten nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Die Lustige Trompeten bij Oktoberfeestartiesten

Die Lustige Trompeten boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Lustige Trompeten.


Biografie / informatie over boekingen van Die Lustige Trompeten

Die 2 Lustige Trompeten stellen zich graag aan u voor. Bewapend met hun trompetten staan zij garant voor aangepaste, stemmingmakende, hartveroverende en sfeerverhogende performance! Laat u meedrijven op de klanken van hun trompetten. Of het nu gaat om Duitse sferen of feestelijk gebruis; door de variatie van hun muziek gaan uw gasten gegarandeerd tevreden naar huis! De aanvragen om “Die Lustige Trompeten” een bijdrage te laten leveren aan gezelligheidsfeesten blijven groeien, Hun uiteindelijke doel is simpel: op een open en hartveroverende manier muziek maken en iedereen (zowel uw gasten als ook henzelf) te laten genieten van (h)eerlijke muziek!
Hun repertoire bestaat uit Duitse hits als Viva Colonia, Rosamunde, Trompetenecho, Sierra Madre, Schützenfesst, Fiesta Mexicana, Du, Ein festval der liebe, Dilailah, Griechischer Wein en vele andere topnummers.

Wenst u meer informatie over Die Lustige Trompeten?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Lustige Trompeten? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Lustige Trompeten huren, Die Lustige Trompeten inhuren,Die Lustige Trompeten boeken, boekingen Die Lustige Trompeten, artiestenbureau Die Lustige Trompeten, artiestenburo Die Lustige Trompeten, prijs Die Lustige Trompeten, boekingskantoor Die Lustige Trompeten, kosten Die Lustige Trompeten, management Die Lustige Trompeten, goedkoop Die Lustige Trompeten

Meer informatie over Die Lustige Trompeten

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Lustige Trompeten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Lustige Trompeten is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Lustige Trompeten. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Lustige Trompeten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Lustige Trompeten