BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Power Buam

Jonge muzikanten met spitze musik!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Nieuwe persfoto Die Powerbuam, schlagerartiesten accordeon

U kunt Die Power Buam nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Nieuwe persfoto Die Powerbuam, schlagerartiesten accordeon

Die Power Buam boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Power Buam.

Biografie | informatie over boekingen van Die Power Buam
Een opmerkelijk duo dat sinds hun kinderjaren al op de bühne staat. Het was toen al duidelijk dat beiden een grote muzikaliteit bezaten. Jens en Niels, inmiddels een volwassen leeftijd bereikt, hebben kwaliteit in presentatie en performance hoog in het vaandel staan. Een duo dat je niet mag missen op een feest. Of het nu feestavonden zijn met carnaval, of de befaamde bier- of oktoberfesten; ze weten op professionele manier hun fans te raken. Door de jaren heen waren beiden al op verschillende grote en kleine podia in binnen- en buitenland te bewonderen; onder andere al drie keer op het grote oktoberfeest te Sittard.

Momenteel zijn ze 'gespot' door onze Oosterburen en zijn sinds kort ook in Duitsland een graag geziene act! Onlangs waren de beide broers nog te gast tijdens een live uitzending van het populaire muziek- programma 'Immer Wieder Sonntags' op de landelijke zender ARD. Zij zeggen daarom uit heel hun hart: Servus und vielleicht bis bald! Aber immer met Party!

Wenst u meer informatie over Die Power Buam?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Power Buam? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Die Power Buam: Die Power Buam huren, Die Power Buam inhuren, Voordelig Die Power Buam boeken, boekingen van Die Power Buam, artiestenbureau Die Power Buam, artiestenburo Die Power Buam, prijs Die Power Buam, boekingskantoor Die Power Buam, Gage Power Buam

Meer informatie over Die Power Buam

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Power Buam zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Power Buam is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Power Buam. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Power Buam te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Power Buam