BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Rodensteiner

Stimmung voor elk feest

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

2 sterren

Land

Duitsland

Persfoto die Rodensteiner duo bij OktoberfeestArtiesten

U kunt Die Rodensteiner nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto die Rodensteiner duo bij OktoberfeestArtiesten

Die Rodensteiner boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Rodensteiner.


Biografie / informatie over boekingen van Die Rodensteiner

Deze 2 vrolijke knapen uit buurland Duitsland hebben door hun voorliefde voor Alpenmuziek, hun krachten gebundeld. Beide muzikanten zorgen met hun enthousiasme voor richtige stimmung en fetzige gaudi! Met accordeon en trompet als hoofdinstrument zetten ze letterlijk de tent op de kop, maar ze kunnen meer; tijdens hun optredens maken ze eveneens gebruik van keyboard, steirische harmonica en gitaar! Dit gecombineerd met hun aanstekelijke meerstemmige zang, zorgt dat ervoor dat iedereen automatisch goede zin krijgt. Want beide ‘Bub’n’ spelen niet voor zichzelf, nee letterlijk voor én met het publiek. Door hun enthousiasme werden ze al snel door de media opgepikt en speelden live in programma’s als Wunschbox en Handkas mit Musik bij de ARD. Daarnaast hebben ze niet met de minste sterren het podium gedeeld; Klostertaler, Kastelruther Spatzen, Alpenrebellen e.v.a.  Even de zorgen voor morgen bewaren? Boek dan de Rodensteiner voor een avondje volkstümlich amusement.

Wenst u meer informatie over Die Rodensteiner?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Rodensteiner? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Rodensteiner boeken, Die Rodensteiner inhuren, Die Rodensteiner huren, boekingen Die Rodensteiner, artiestenburo Die Rodensteiner, prijs Die Rodensteiner, preis Die Rodensteiner, gage Die Rodensteiner, boekingskantoor Die Rodensteiner, management Die Rodensteiner, artiestenbureau Die Rodensteiner, buchungen Die Rodensteiner

Meer informatie over Die Rodensteiner

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Rodensteiner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Rodensteiner is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Rodensteiner. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Rodensteiner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Rodensteiner