BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Ötzi Tribute 3

Is het nou de echte of niet?

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 45 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Duitsland

Persfoto van DJ Ötzi Look-a-like bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt DJ Ötzi Tribute 3 nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van DJ Ötzi Look-a-like bij Oktoberfeestartiesten.nl

DJ Ötzi Tribute 3 boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Ötzi Tribute 3.

Biografie / informatie over boekingen van DJ Ötzi look-a-like 3
Onze DJ Otzi look-a-like is niet van echt te onderscheiden! Hij is inmiddels al 4 keer onderscheiden met de Duitse award voor 'Beste Live Performance" en dat is niet voor niks! Met zijn ruim 45 minuten durend repertoire brengt deze DJ Ötzi u oprecht aan het twijfelen; is hij het nu of niet... De gelijkenis met DJ Otzi is in ieder geval verbluffend! Alle bekende Otzi hits komen tijdens zijn liveshow aan u voorbij; Anton aus Tirol, Sieben Sünden of zijn hit 'Ich sing an Liad für dich". Met meer dan 125 optredens per jaar, mag hij zich één van de meest geboekte DJ Otzi acts noemen. Ook is hij regelmatig op verschillende binnen- en buitenlandse televisiezenders te zien geweest. Op zoek naar betaalbaar entertainment? Op zoek naar Stimmung op uw Oktoberfest? Deze DJ Ötzi brengt u op z'n minst Gute laune! Auf geht's!

Wenst u meer informatie over DJ Ötzi Tribute 3?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Ötzi Tribute 3? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Otzi lookalike huren, DJ Otzi lookalike inhuren, DJ Otzi lookalike boeken, boekingen DJ Otzi lookalike, artiestenbureau DJ Otzi lookalike, artiestenburo DJ Otzi lookalike, Prijs DJ Otzi lookalike, boekingskantoor DJ Otzi lookalike, kosten DJ Otzi lookalike, management DJ Otzi lookalike, goedkoop DJ Otzi lookalike

Meer informatie over DJ Ötzi Tribute 3

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Ötzi Tribute 3 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Ötzi Tribute 3 is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Ötzi Tribute 3. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Ötzi Tribute 3 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Ötzi Tribute 3