BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ Otzi Tribute 1

De Nederlandse versie

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto van DJ Otzi Look-a-Like bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt DJ Otzi Tribute 1 nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van DJ Otzi Look-a-Like bij OktoberfeestArtiesten.nl

DJ Otzi Tribute 1 boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ Otzi Tribute 1.

Biografie / informatie over boekingen van DJ Otzi look-a-like
DJ Otzi Look-a-like is het Nederlandse antwoord op de originele DJ Otzi uit Oostenrijk. Hij heeft veel tijd en werk gestoken in deze bijzonder imitatie-act, en dat is erg goed gelukt! Deze DJ Otzi look-a-like brengt in een optreden van 30 minuten alle bekende hits van DJ Otzi ten gehore, maar daar waar het de situatie toelaat, schuwt hij ook andere hits niet...

DJ Otzi look-a -ike heeft maar één doel; armen in de lucht und mitsingen maar..! En dat kan nu met nummers als Anton aus Tirol, Einen Stern, Hey Baby, vele andere superhits en bovendien: live gezongen! Helemaal in het wit gestoken verschijnt hij ten tonele om het publiek op uw bierfest of oktoberfest te vermaken. Ook is hij te boeken op een personeelsfeest, privéfeest of kermis. Laat u verrassen!

Wenst u meer informatie over DJ Otzi Tribute 1?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ Otzi Tribute 1? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Ötzi look-a-like boeken, DJ Ötzi look a like inhuren, DJ Ötzi double huren, boekingen DJ Ötzi dubbelganger, prijs DJ Ötzi , gage DJ Ötzi , artiestenbureau DJ Ötzi dubbel , artiestenburo DJ Ötzi , boekingskantoor DJ Ötzi , buchung DJ Ötzi double

Meer informatie over DJ Otzi Tribute 1

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ Otzi Tribute 1 zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ Otzi Tribute 1 is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ Otzi Tribute 1. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ Otzi Tribute 1 te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ Otzi Tribute 1