BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

DJ-Otzi Tribute

DJ Ötzi Tribute act

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Persfoto van Dee Jay Otzi, Tribute act bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt DJ-Otzi Tribute nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Dee Jay Otzi, Tribute act bij Oktoberfeestartiesten.nl

DJ-Otzi Tribute boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van DJ-Otzi Tribute.

Biografie | Informatie over boekingen van DJ Otzi Tribute
DJ-Ötzi Tribute (Dee-Jay Otzi) is een internationale tribute live-act gebaseerd op de wereldberoemde Oostenrijkse popartiest DJ Ötzi. DJ Ötzi brak in 2000 in heel Europa door met de Après-Ski hit ‘Anton aus Tirol’. Daarna scoorde hij nog wereldwijde hits met nummers als Hey Baby, Einen Stern, Sieben Sünden en een remake van Live is Life. 

Tijdens de Dee-Jay-Ötzi Tribute show komt een selectie van de grootste internationale hits voorbij van de originele DJ Ötzi en geniet u live van zijn allerbeste nummers. De show en stem van Dee-Jay-Otzi Tribute zijn nagenoeg perfect uitgevoerd en daardoor niet te onderscheiden van de echte Dj Ötzi. Dit gecombineerd met een flitsende performance en twee achtergrond danseressen, zorgt Dee-Jay-Otzi voor een gegarandeerd (Après-Ski) feestje voor jong én oud!

Wenst u meer informatie over DJ-Otzi Tribute?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van DJ-Otzi Tribute? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Dee-Jay-Otzi Tribute boeken, Dee-Jay-Otzi Tribute inhuren, boekingen Dee-Jay-Otzi, officieel artiestenbureau Dee-Jay-Otzi, artiestenburo Dee-Jay-Otzi, prijs Dee-Jay-Otzi, gage Dee-Jay-Otzi, DJ Otzi tribute, look-a-like Dj Otzi, DJ Otzi Double boeken

Meer informatie over DJ-Otzi Tribute

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over DJ-Otzi Tribute zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over DJ-Otzi Tribute is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van DJ-Otzi Tribute. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over DJ-Otzi Tribute te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over DJ-Otzi Tribute