BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Egidius

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Egidius, Duitse / Tiroler muzikant bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Egidius nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Egidius, Duitse / Tiroler muzikant bij Oktoberfeestartiesten.nl

Egidius boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Egidius.

Biografie | informatie over boekingen van Egidius
Tiroler Volksmusik, Schlagerhits und Party! Dat is waar zanger/gitarist Egidius voor staat!
En als je denkt "ken ik die niet ergens van?" dan zou dat kunnen kloppen. Jarenlang was Egidius de gitarist, leadzanger en entertainer van de beroemde Volksstümliche formatie Tirol Sound. Meer dan 150.000 kilometer werden reizend afgelegd en speelden zij op kleine tot zeer grote evenementen;van Noorwegen tot Slovenië en pakweg alles wat er tussenin ligt. Ze werden zelfs meermaals uitgenodigd door de bekende Oostenrijkse band Die Zillertaler Schürzenjäger om op het Finkenberg Open Air als voorprogramma te staan. Een jaar later boekte de net zo bekende Edlseer diezelfde primeur! Na het uiteenvallen van Tirol Sound is Egidius solo gegaan met een flinke bagage aan schlager en tiroler hits!!

Zodra hij op het podium staat, de stembanden schallen en zijn gitaar er sprankelend op los klinkt, gaat de zaal of tent los! Als geen ander weet Egidius de typische 'Tiroler Stimmung" over te brengen op het publiek! Met hits van o.a.: Andreas Gabalier, Marc Pircher, Anne-Maria Zimmermann, Schürzenjäger, Edlseer, DJ Ötzi, en nog veel, veel meer, spreekt Egidius een breed publiek aan waar hij keer op keer een spetterend feest mee maakt. Kortom, feestje verzekerd! Tot snel, bis zum Stimmung!

Wenst u meer informatie over Egidius?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Egidius? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Egidius boeken, Egidius inhuren, boekingen Egidius, schlagerzanger Egidius, tiroler muzikant Egidius, volksmuziek Egidius, prijs Egidius, gage Egidius, artiestenburo Egidius, artiestenbureau Egidius, management Egidius, Egidius Tirol Sound

Meer informatie over Egidius

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Egidius zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Egidius is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Egidius. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Egidius te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Egidius