BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Gerard Fuchs

Mit seine Goldene Trompete

 

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

U kunt Gerard Fuchs nu boeken bij Oktoberfeestartiesten


Gerard Fuchs boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Gerard Fuchs.


Biografie / informatie over boekingen van Trompettist Gerard Fuchs
Gerard Fuchs und seine goldene Trompete is een begrip in binnen- en buitenland.
 Met zijn hit Winternacht was hij regelmatig te gast bij verschillende televisieprogramma’s van onder andere de Tros, Veronica en in Duitsland bij Volkstümliches Alpenland en die Schlagershow Alpen Schlager Party. 
Gerard werkt momenteel aan een volledig nieuwe show met enkel ‘Partykracher’. Hij staat ook wel bekend als de ‘André Rieu’ op de trompet. Een greep uit zijn repertoire: Alpenland Medley
, Ein festival der liebe, Fiesta Mexicana, Fliegerlied
, Rote sonne van Barbados
, Ich bin verliebt in die Liebe 
en vele andere hits.

Wenst u meer informatie over Gerard Fuchs?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Gerard Fuchs? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Gerard Fuchs boeken, Gerard Fuchs inhuren, prijs Gerard Fuchs, artiestenburo Gerard Fuchs, artiestenbureau Gerard Fuchs, boekingen Gerard Fuchs, duitse act Gerard Fuchs, schlagerartiest Gerard Fuchs

Meer informatie over Gerard Fuchs

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Gerard Fuchs zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Gerard Fuchs is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Gerard Fuchs. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gerard Fuchs te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Gerard Fuchs