BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Guido Frissen (Schintaler)

frontman van de Schintaler

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Guido Frissen (Schintaler), zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Guido Frissen (Schintaler) nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Guido Frissen (Schintaler), zanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Guido Frissen (Schintaler) boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Guido Frissen (Schintaler).


Biografie / informatie over boekingen van Guido van de Schintaler
Guido Frissen, voormalig leadzanger van De Schintaler was voorheen met compagnon Martin al jaren als duo op het podium te bewonderen, maar nu gaat Guido solo verder. Het succes van de Schintaler vond zijn oorsprong in de midden 90'er jaren. Na het terziele gaan van een andere formatie die onder een iets andere naam een aantal jaren bekendheid had verworven met authentieke Oostenrijkse volksmuziek, werd de Schintaler destijds geboren. De groep bracht Limburgse nummers in een modern jasje. Het eerste nummer dat ze uitbrachten was ‘Mien Limburgs Landj’. Het werd een groot succes, dat in 1996 gevolgd werd door de debuut cd ‘Golvend Heuvelland’. Ook volgende albums werden heel positief onthaald. De daarop volgende jaren tourde de groep doorheen het land en had een ongekend succes.

Vele bekende nummers uit het oude Schintaler repertoire zoals “Greumelevlaai” en “Golvend heuvellandj” brengt Guido nog regelmatig ten gehore. Nog steeds spreekt hun muziek vele mensen aan en hun aanwezigheid staat dan ook steevast garant voor een leuk feest..!

Wenst u meer informatie over Guido Frissen (Schintaler)?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Guido Frissen (Schintaler)? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Guido Schintaler: Guido Schintaler huren, Martin en Guido Schintaler inhuren, Guido Schintaler boeken, boekingen Guido Frissen Schintaler, artiestenbureau Guido Schintaler, artiestenburo Guido Schintaler, prijs Martin en Guido Schintaler, boekingskantoor Martin en Guido Schintaler, Gage Guido Frissen

Meer informatie over Guido Frissen (Schintaler)

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Guido Frissen (Schintaler) zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Guido Frissen (Schintaler) is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Guido Frissen (Schintaler). Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Guido Frissen (Schintaler) te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Guido Frissen (Schintaler)