BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Heidi und die Heino's

Tony Neef, Brigitte Nijman en Rolf Koster

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

4 sterren

Land

Nederland

Foto van Heidi und Die Heino's, zangact bij Oktoberfeestartiesten

U kunt Heidi und die Heino's nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Heidi und Die Heino's, zangact bij Oktoberfeestartiesten

Heidi und die Heino's boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Heidi und die Heino's.


Biografie / informatie over boekingen van Heidi und die Heino's

Ich bin wie Du, origineel ooit vertolkt door Marianne Rosenberg en één van de bekendste exponenten van het duitse muzikale erfgoed klinkt in de hernieuwde uitvoering van de gelegenheidsformatie Heidi und die Heino's als nooit tevoren. Wat enkele jaren geleden begon als een grap, werd in korte tijd een rage! In ruim een half uur gaat onder de noemer 'Jetzt geht die Party richtig loss' het gehele Duits Cultureel Erfgoed als een sneltreinvaart aan je voorbij.

Met deze Aha-erlebnis, met hits als o.a. 'Rosamunde', 'Fiësta Mexicana', 'Du' en Ein bisschen frieden', wordt ieder evenement een geslaagd feest. Programma's als Life & Cooking, Kopspijkers en RTL Boulevard stonden voor ze in de rij. In amper drie weken tijd werden diverse hitnoteringen behaald. De goedkeuring van de Vereniging van Duitse Schlagers is inmiddels binnen! Heidi und die Heino's met: Tony Neef, Brigitte Nijman en Rolf Koster. Ofwel 'Heidi, Heidi, deine welt sind...'

Wenst u meer informatie over Heidi und die Heino's?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Heidi und die Heino's? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Heidi und die Heino's huren, Heidi und die Heino's inhuren, Heidi und die Heino's boeken, boekingen Heidi und die Heino's, artiestenbureau Heidi und die Heino's, artiestenburo Heidi und die Heino's, prijs Heidi und die Heino's, boekingskantoor Heidi und die Heino's

Meer informatie over Heidi und die Heino's

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Heidi und die Heino's zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Heidi und die Heino's is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Heidi und die Heino's. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Heidi und die Heino's te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Heidi und die Heino's