BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Hubsche Hub

Lustige liedern auf Deutsch

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Hübsche Hub, Duitse Schlagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Hubsche Hub nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Hübsche Hub, Duitse Schlagerzanger bij Oktoberfeestartiesten.nl

Hubsche Hub boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Hubsche Hub.

Biografie | Informatie over boekingen van Hübsche Hub,
Zoek je een typische Duitse schlagerzanger, dan kom je uit bij Hübsche Hüb! Met zijn schöne glanzende haren, trendy lakschoenen en goldene stimme, neemt deze Duitse feestzanger je mee in de Schlagers van weleer. Zoals de orginele schlagerzangers dat ook doen, begeeft Hübsche Hub zich tussen het publiek en grüsst hij al knipogend die Frauen, maar vergeet ook de mannelijke fans niet.
Met louter bekende schlagers gaat hij van start, een échte Duitse medley met nummers als Eine neue liebe, Anita, Ein festival der Liebe zorgt voor échte Duitse stimmung!
Tussendoor pakt hij zijn momentje door op “Ein Prosit” het feest in te luiden en samen met de menigte het glas te heffen. Vervolgens pakt hij snel door met bekende schlagers zoals Du, Marmer Stein, Verdammt ich lieb dich, en Schöne Maid, waarbij we vooraf wedden dat men Hübsche Hub om een zugabe vraagt!? 

Wenst u meer informatie over Hubsche Hub?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Hubsche Hub? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Hubsche Hub huren, Hubsche Hub inhuren, Hubsche Hub boeken, boekingenHubsche Hub, artiestenbureau Hubsche Hub, artiestenburo Hubsche Hub, prijs Hübsche Hub, boekingskantoor Hübsche Hub, kosten Hubsche Huub, management Hubsche Huub

Meer informatie over Hubsche Hub

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Hubsche Hub zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Hubsche Hub is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Hubsche Hub. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Hubsche Hub te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Hubsche Hub