BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

HuttenSpass

Das ist Spass!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 45 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto Huttenspass

U kunt HuttenSpass nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto Huttenspass

HuttenSpass boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van HuttenSpass.

Biografie |informatie over boekingen van HüttenSpass
Als er één ding is waarover Duitse feestartiesten moeten beschikken, dan is het wel passie voor Duitstalige muziek. Dan hebt je plezier en straal je dit ook uit. En dát is wat deze jungs hebben: échte Spass en dat merk je! In hun enthousiasme wordt je meegenomen in de wereld van Duitse Schlagers, meezingers, maar ook instrumentale nummers zijn voor Hüttenspass geen probleem! Dit upcoming duo wordt steeds populairder. Hun bezetting (naast zang) bestaat uit een Steirische Harmonica. Ze zijn in te zetten op zittingen, carnavalsavonden, bierfesten, oktoberfesten, maar ook op verjaardagen en privé feestjes zijn de heren graag geziene muzikanten!

Wenst u meer informatie over HuttenSpass?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van HuttenSpass? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Huttenspass boeken, Huttenspass inhuren, prijs Huttenspass, Gage Huttenspass, boekingen Hüttenspass, artiestenburo Huttenspass, optreden Hüttenspass, artiestenbureau Hüttenspass, management Huttenspass

Meer informatie over HuttenSpass

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over HuttenSpass zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over HuttenSpass is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van HuttenSpass. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over HuttenSpass te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over HuttenSpass