BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Immer Heidi

Ich liebe es!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto Immer Heidi

U kunt Immer Heidi nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto Immer Heidi

Immer Heidi boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Immer Heidi.

Biografie | Informatie over boekingen van Immer Heidi
Wie kent haar niet: het meisje met de vlechtjes uit de bergen? Maar nu heeft Nederland haar eigen versie, Immer Heidi! Met haar blonde haren en gele klompen is Immer Heidi de smaakmaker op elk feest! De bekendste meezingers, de grootste Duitse (en af en toe Nederlandse) hits, Immer Heidi is van alle markten thuis! Uiteraard ontbreken haar eigen hits ScheissEgal, Glory Glory SuperMax en Zaterdagavond niet. En dat alles in een typisch muzikaal Apres-Ski jasje! Zet zij de zaal auf dem kopf? Aber Natürlich!


Wenst u meer informatie over Immer Heidi?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Immer Heidi? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Immer Heidi huren, Immer Heidi inhuren, Immer Heidi boeken, boekingen Immer Heidi, artiestenbureau Immer Heidi, artiestenburo Immer Heidi, prijs Immer Heidi, boekingskantoor Immer Heidi, kosten Immer Heidi, management Immer Heidi

Meer informatie over Immer Heidi

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Immer Heidi zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Immer Heidi is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Immer Heidi. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Immer Heidi te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Immer Heidi