BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Marko und Sandra

Schlagers, partyhits und mehr!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto van Markus und Sandra schlagerartiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Marko und Sandra nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Markus und Sandra schlagerartiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

Marko und Sandra boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Marko und Sandra.


Biografie / informatie over boekingen van Marko und Sandra

Het Duitstalige zangduo Marko und Sandra staat al jaren op het podium. Beiden hebben een al een succesvolle solocarriere genoten en hebben ze al soloalbums op hun naam staan.De carnaval heeft hun samengebracht waarna ze besloten om samen verder te gaan en met succes. Momenteel hebben ze de weg naar Duitsland gevonden en staan ze daar veel op het podium waar ze met de NRW Schlagerparty toeren. In 2012 werden ze tot grote winnaar uitgeroepen tijdens de 'Euregio Stimmungsbombe' in Aachen, Duitsland. Stimmung en zang staan dan ook hoog in het vaandel bij Markus und Sandra. Hun repertoire bestaat uit de grote schlagers en ballermann hits en wordt steeds weer aangevuld met de nieuwste hits uit de schlagercharts! Marko und Sandra is een allround duo dat door het gehele jaar optreedt met een gevarieerd programma, waarbij voornamelijk de Duitse meezingers de boventoon voeren. Laat u meeslepen met nummers als Schenk mir dein herz - Sierrra madre – Tausend traume weit – Ein stern – Ich bin wie du - Wansinn – Viva Colonia medley - Helene fischer
- en vele andere bekende meezingers!

Wenst u meer informatie over Marko und Sandra?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Marko und Sandra? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Keywords Markus und Sandra: Markus und Sandra huren, Markus und Sandra inhuren, Markus und Sandra boeken, boekingen Markus und Sandra, artiestenbureau Markus und Sandra, artiestenburo Markus und Sandra, prijs Markus und Sandra, boekingskantoor Markus und Sandra

Meer informatie over Marko und Sandra

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Marko und Sandra zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Marko und Sandra is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Marko und Sandra. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Marko und Sandra te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Marko und Sandra