BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Oktoberfest Models

Hübsche Dirndls op uw Oktoberfest

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Modellen t.b.v. promotie, horeca of als danseres op uw oktoberfest!

U kunt Oktoberfest Models nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Modellen t.b.v. promotie, horeca of als danseres op uw oktoberfest!
Promotie modellen voor uw Oktoberfest nu in te huren bij Oktoberfeestartiesten.nl

Oktoberfest Models boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Oktoberfest Models.

Biografie | informatie over boekingen van Oktoberfest Models
U heeft alles geregeld: tent, artiesten, aankleding, bierpullen. Tóch bent u op zoek naar det éne extra op uw oktoberfest. Wat te denken van gespecialiseerde jongedames in Oktoberfest kleding die uw Oktoberfest of Duits themafeest komen opfleuren? Vanaf heden zijn deze gespecialiseerde Oktoberfest Models te boeken! Ervaren ‘hüpsche’ modellen in traditionele Dirndls en met élk hun eigen specialisme:

Oktoberfest Models -Host-
De Oktoberfest Models zorgen ervoor dat iedereen gezellig en passend ontvangen wordt op het Oktoberfest, zodat de sfeer bij binnenkomst er al meteen goed inzit. Ook kunnen zij ingezet worden als informatrice waardoor elke bezoeker weet waar hij/zij moet zijn.
Uw bezoekers op de foto met onze Oktoberfest Models om uw feest te promoten? Ook dat is mogelijk!
Op verzoek kan er zelfs een custommade frame ontwikkeld worden met een achtergrond naar wens en voorzien van uw logo. 

Oktoberfest Models -Hospitality-
Terwijl het dak eraf gaat, mag het tijdens een Oktoberfest niet aan bier en andere versnaperingen ontbreken. U wilt uw (VIP) gasten gastronomisch in de watten leggen? Dát is waar onze Oktoberfest Models Horeca voor zorgen! Deze ervaren horecamedewerkers houden goed in de gaten dat niemand met lege handen staat als er weer eens geroepen wordt om een gezamenlijke Prosit!

Oktoberfest Models -Danseressen-
Wilt u uw podium van extra cachet voorzien? Oktoberfest Danseressen kunt u inhuren om uw artiesten te laten begeleiden door achtergrond danseressen. Ook zij komen geheel in stijl gekleed en zorgen dat uw artiesten extra visuele ondersteuning krijgen door enkele malen per avond mee te dansen op het podium.

Voor welk Oktoberfest Model u ook kiest; in hun prachtige Dirndl jurkjes en met een stralend humeur zorgen zij altijd voor heuse Stimmung! Ze dansen gezellig met uw gasten mee en zorgen ondertussen dat het hen aan niets ontbreekt! Oktoberfest Models zijn op elk Duitstalig themafeest in te zetten; Oktoberfesten, Bierfesten, Bedrijfsfeesten of Schlagerfestivals. 

Wenst u meer informatie over Oktoberfest Models?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Oktoberfest Models? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Oktoberfest Models boeken, Oktoberfest Models inhuren, oktoberfest met promo modellen, prijs Oktoberfest Models, prijzen promotie Dirndls, artiestenburo Modellen, artiestenbureau Dirndls, Hospitality dames Oktoberfest, Danseressen Oktoberfest, Modellen Duits feest, Horecamedewerkers Duits feest

Meer informatie over Oktoberfest Models

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Oktoberfest Models zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Oktoberfest Models is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Oktoberfest Models. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Oktoberfest Models te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Oktoberfest Models