BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Olli Oberhausen

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto Olli Oberhausen

U kunt Olli Oberhausen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto Olli Oberhausen

Olli Oberhausen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Olli Oberhausen.

Biografie | Informatie over boekingen van Olli Oberhausen
Olli Oberhausen staat aan het roer van deze sensatie. Met zijn knotsgekke verschijning neemt hij je mee naar de meest foute Duitse liveshow die je maar kunt bedenken! Neem een vleug Oktoberfest, Bierfest, Schlager en Ballermann, mix dit door elkaar en je krijgt euh, hilarische songteksten. Olli staan garant voor 30 minuten sfeer en gezelligheid met veel humor in een spetterende show waar de vonken vanaf vliegen! Weer eens iets anders op jouw oktoberfest... Heb je een grote of kleine party? Het is hem Scheissegal... Olli Oberhausen dus. Boeken, nu!

Wenst u meer informatie over Olli Oberhausen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Olli Oberhausen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Olli Oberhausen huren, Olli Oberhausen inhuren, Olli Oberhausen boeken, boekingen Olli Oberhausen, artiestenbureau Olli Oberhausen, artiestenburo Olli Oberhausen, prijs Olli Oberhausen, boekingskantoor Olli Oberhausen, kosten Olli Oberhausen, management Olli Oberhausen

Meer informatie over Olli Oberhausen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Olli Oberhausen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Olli Oberhausen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Olli Oberhausen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Olli Oberhausen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Olli Oberhausen