BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Party Kryner

Pop in een tiroler saus!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van PartyKryner, schlagerartiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Party Kryner nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van PartyKryner, schlagerartiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

Party Kryner boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Party Kryner.

Biografie / informatie over boekingen van Party Kryner
Feest vanaf de eerste seconde met de snelst groeiende Duitstalige feestact uit het Zuiden! 
Party Kryner (je spreekt het uit als party krainer) zorgt bij ieder evenement voor feest en sensatie vanaf de eerste seconde. Of de zaal nu wel of niet is opgewarmd, een optreden van Party Kryner is gegarandeerd feest! Twee top muzikale atleten hebben elkaar een paar jaar geleden ontmoet en vanaf de eerste muzikale samenwerking schiet het duo en het aantal optredens als een komeet naar de top.

Aan alles is gedacht en niets wordt aan het toeval over gelaten. Men neme een accordeonvirtuoos die als geen ander op "Steirische Harmonika" speelt en een zanger / entertainer van top formaat. Mix dit met een grote doses humor en duitse Stimmung, dan heb je Party Kryner. De reacties zijn altijd razend enthousiast. Kreten als "een unieke act, wat niemand doet en kan" volgen na bijna ieder optreden. En het 'weder-boek' gevaar bij deze oktoberfeestartiesten is dan ook erg hoog.Eigenlijk moet je het live zien en horen, maar in dit filmpje krijg je een idee van het repertoire en sfeer van een Party Kryner Show. Ideaal geschikt voor Oktoberfest, zittingen, meifeest, zomerfeest schuttersfeest, carnavalszitting eigenlijk voor ieder evenement geschikt. Een breed repertoire en alles in eigen stijl gebracht.

Wenst u meer informatie over Party Kryner?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Party Kryner? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Party Kryner boeken, boekingen Party kryner, Partykryner boeken, prijzen Party Kryner, gage Partykryner, artiestenburo Partykryner, artiestenbureau Party Kryner, Duitse act Partykryner, Party Kryner tiroler avond, voordelig Party Kryner boeken

Meer informatie over Party Kryner

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Party Kryner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Party Kryner is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Party Kryner. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Party Kryner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Party Kryner