BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Party Kryner

Pop in een tiroler saus!

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

foto van Party Kryner artiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Party Kryner nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Party Kryner artiesten bij Oktoberfeestartiesten.nl

Party Kryner boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Party Kryner.


Biografie / informatie over boekingen van Party Kryner

Party Kryner: Party mit den größten knallern aus den '80, '90 únd heute mít Oberkrainer sauce! Het Party Kryner concept: Men neme ruim 25 jaar ervaring in de internationale pop en party gecombineerd met de liefde voor de Alpenland muziek en voege dit samen in een totaal pakket van traditionele Oberkrainer sound met vette drums. Party Kryner bestaat uit steirische harmonica speler Kevin van den Eijnden en zanger en entertainer Ronald Pijls. Wilt u op uw oktoberfest, dames- of herenzittingen, carnavals evenementen, bedrijfsfeesten, schlager feesten of privéfeesten iets heel nieuws op het podium? Een act die afwijkt van alle andere?
 Met moderne Trachten stijl en accordeon, maar ook met strakke looks en vette drums, de grootste hits van de afgelopen jaren én die van nu overgoten met onvervalste Oberkrainer saus?

Dát ís een heel nieuwe combinatie en precies dát biedt het gloednieuwe duo Party Kryner. Jarenlange podiumervaring in binnen- en buitenland, een klassiek geschoolde zangstem en een bekroonde accordeonist staan garant voor een professionele show, kortom iedere feestelijke gelegenheid verdient Party Kryner!

Wenst u meer informatie over Party Kryner?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Party Kryner? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Party Kryner boeken, boekingen Party kryner, Partykryner boeken, prijzen Party Kryner, gage Partykryner, artiestenburo Partykryner, artiestenbureau Party Kryner, Duitse act Partykryner, Party Kryner tiroler avond, voordelig Party Kryner boeken

Meer informatie over Party Kryner

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Party Kryner zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Party Kryner is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Party Kryner. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Party Kryner te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Party Kryner