BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Rudi Rozenberg

Foute feesthits

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Rote Rudi, Schlagerartiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Rudi Rozenberg nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Rote Rudi, Schlagerartiest bij Oktoberfeestartiesten.nl

Rudi Rozenberg boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Rudi Rozenberg.

Biografie / informatie over boekingen van Rudi Rozenberg
Zeit für eine Partei mit Rudi, ofwel tijd voor een (Duits) feestje met Rudi Rozenberg! Deze vrolijke volkszanger zingt niet alleen op uw oktoberfest, hij danst ook nog! Dat hebben we nog niet veel gezien! Naast zijn zangkwaliteiten zal Rudi Rozenberg zorgen voor een complete danswedstrijd, waarbij -met een beetje geluk-, de beste danser ook nog met een prijsje naar huis gaat! Rote Rudi zorgt voor een enthousiaste en feestelijke stemming op uw Oktoberfest, Bierfest, Apres-Ski Party of zelfs bij u thuis! Rosamunde? Das Fliegerlied? Rudi kent ze allemaal!

Wenst u meer informatie over Rudi Rozenberg?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Rudi Rozenberg? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Rudi Rozenberg boeken, Duitse zanger Rudi Rozenberg , Rudi Rozenberg inhuren, prijs Rudi Rozenberg , artiestenbureau Rudi Rozenberg , artiestenburo Rudi Rozenberg, boekingskantoor Rudi Rozenberg , schlager zanger Rudi Rozenberg, Oktoberfest zanger Rudi Rozenberg

Meer informatie over Rudi Rozenberg

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Rudi Rozenberg zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Rudi Rozenberg is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Rudi Rozenberg. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Rudi Rozenberg te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Rudi Rozenberg