BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Sabine Stern

Sabine singt die Sternen von Himmel

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Sabine Stern, Schlager zangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Sabine Stern nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Sabine Stern, Schlager zangeres bij Oktoberfeestartiesten.nl

Sabine Stern boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Sabine Stern.

Biografie | Informatie over boekingen van Sabine Stern
Sabine Stern lijkt een nieuwe 'ster' aan het firmament, echter niets is minder waar.
Sabine heeft al een flinke muzikale rugzak en een berg aan bagage als het gaat om Duitse schlagers!
Zo heeft ze jarenlange ervaring als professioneel zangeres bij verschillende Stimmung-und Partybands, en heeft ze onlangs  gekozen om solo op tour te gaan. Als nieuwe Stern, zingt Sabine -hoe toepasselijk- die Sternen vom Himmel op jouw Duitse feestje of Oktoberfest! Haar stem is dermate breed dat haar repertoire evenzo variabel is: zo zingt ze zonder enige moeite Atemlos en Achterbahn van Helene Fischer, om vervolgens met Tausend Träüme van Anna-Maria Zimmermann of Ich bin wie Du van Marianne Rosenberg de show te stelen! Voeg daarbij een waslijst van herkenbare Duitse meezingers en meedeiners, en het feest is compleet! Sabine laat graag van zich horen; of het nou een groot Oktoberfest is, een bedrijfsfeest of gewoon op joúw privéfeest!

Wenst u meer informatie over Sabine Stern?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Sabine Stern? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Sabine Stern boeken, boekingen Sabine Stern, Sabine Stern inhuren, schlagerzangeres Sabine Stern, Duitse zangeres Sabine Stern boeken, Duitse feest zangeres Sabine Stern, zangeres Oktoberfeesten Sabine Stern, Atemloss Sabine Stern, gage Sabine Stern, artiestenbureau Sabine Stern, artiestenburo Sabine Stern, Duitse artiest Sabine Stern, Schlagerartiest Sabine Stern

Meer informatie over Sabine Stern

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Sabine Stern zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Sabine Stern is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Sabine Stern. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Sabine Stern te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Sabine Stern