BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Schickimicki

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto Schickimicki

U kunt Schickimicki nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto Schickimicki

Schickimicki boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Schickimicki.

Biografie | Informatie over boekingen Schickimicki
Schickimicki, dat is de naam van deze Duitstalige rasentertainer. Hoewel de letterlijke vertaling ’snobistisch’ betekent, is deze dat allesbehalve. Toegankelijk als hij juist is, gaat hij geen enkel podium uit de weg. Van groot oktoberfest tot een intieme privat party; Schickimicki maakt overal een feestje van!

De beste Duitstalige hits tovert hij in een handomdraai uit zijn berenhoed, en dat doet hij uh, beregoed! En daar waar andere entertainers stoppen; gaat Schickimicki verder; hij schuwt het niet om het publiek te betrekken bij zijn optredens. Met zijn ervaring als frontman van een Duitse Oktoberfestband weet hij als geen ander een zijn performance te combineren met interactie! Ben jij bezig met de organisatie van een Oktoberfest, Duits themafeest, bedrijfsfeest of gewoon op zoek naar een energieke schlagerzanger? Met Schickimicki krijg je waar für dein geld :)

Wenst u meer informatie over Schickimicki?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Schickimicki? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Schickimicki huren, Schickimicki inhuren, Schickimicki boeken, boekingen Schickimicki, artiestenbureau Schickimicki, artiestenburo Schickimicki, prijs Schickimicki, boekingskantoor Schickimicki, kosten Schickimicki, management Schickimicki

Meer informatie over Schickimicki

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Schickimicki zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Schickimicki is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Schickimicki. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Schickimicki te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Schickimicki