BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Schlagerzanger Andreas

Voor een succesvol Oktoberfest

Genre

Schlagerartiesten

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Foto van Andreas, Schlager zanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Schlagerzanger Andreas nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Andreas, Schlager zanger bij OktoberfeestArtiesten.nl

Schlagerzanger Andreas boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Schlagerzanger Andreas.


Biografie / informatie over boekingen van Schlagerzanger Andreas

Andreas, de Schlagerzanger uit Bayern! Geboren in het wunderschöne München, waar hij met zijn ouders Henrica en Wilhelm gewoond heeft. Met zijn grijsblauwe ogen en rossige haardos, is Andreas vandaag de dag één van de grootste schlagerzangers en een graag geziene gast voor uw oktoberfest of zelf gewoon bij u thuis! Hij brengt u een geweldige schlagershow met alle bekende ‘meezing-kult-schlagers’. U kent ze allemaal; liederen zoals Rosamunde, Fiësta Mexicana, Der Letzte Sirtaki und Ein Festval der Liebe! Schlagerzanger Andreas; voor een succesvolle schlagerparty op elk feest en elke locatie!

Wenst u meer informatie over Schlagerzanger Andreas?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Schlagerzanger Andreas? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

schlager zanger andreas huren, schlager zanger andreas inhuren, schlager zanger andreas boeken, boekingen schlager zanger andreas, artiestenbureau schlager zanger andreas, artiestenburo schlager zanger andreas, prijs schlager zanger andreas, boekingskantoor schlager zanger andreas, kosten schlager zanger andreas, management schlager zanger andreas, goedkoop schlager zanger andreas

Meer informatie over Schlagerzanger Andreas

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Schlagerzanger Andreas zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Schlagerzanger Andreas is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Schlagerzanger Andreas. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Schlagerzanger Andreas te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Schlagerzanger Andreas