BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Tiroler Teufel

Stimmung op z'n Teufels

Genre

Schlagerartiesten Oktoberfeestbands

Speelduur

1 x 45 minuten of 2 x 45 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Nieuwe persfoto van Tiroler Teufel, Duitse feestmuziek via Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Tiroler Teufel nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Nieuwe persfoto van Tiroler Teufel, Duitse feestmuziek via Oktoberfeestartiesten.nl

Tiroler Teufel boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Tiroler Teufel.


Biografie | Informatie over boekingen van de Tiroler Teufel
Tiroler Teufel; wie kent ze inmiddels niet? Peer Heiligers is in de Tiroler wereld geen onbekende; van jongs af aan is hij met Tiroler muziek opgegroeid en heeft hij zich de Steirische Harmonika meester gemaakt. Is zanger en 'het gezicht' van de Palemiger Spatzen. Heeft tevens een scala aan cd’s uitgebracht’s en talloze prijzen in ontvangst mogen nemen. 

Christian van Os heeft inmiddels ook al zijn sporen verdiend in de Schlager wereld, waarbij de laatste jaren als drummer/zanger en draaiende motor achter Tiroler Teufel. Gestart als toetsenist van het duo Wesley Sound, waar hij een kleine 22 jaar in heeft gespeeld. Daarnaast maakt ook Christian deel uit van de Palemiger Spatzen. Deze twee Tiroler Teufel zijn dus geen onbekenden voor elkaar, en hebben hun muzikale kennis gebundeld en staan voor: Volksmusik pur, vom feinsten! En daar kunt u van meegenieten! Bel voor beschikbare data!

Wenst u meer informatie over Tiroler Teufel?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Tiroler Teufel? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Tiroler Teufel boeken, boekingen Tiroler Teufel, prijsopgaaf Tiroler Teufel, management Tiroler Teufel, contactpersoon Tiroler Teufel, artiestenburo Tiroler Teufel, artiestenbureau Tiroler Teufel, inhuren Tiroler Teufel, boekingskantoor Tiroler Teufel

Meer informatie over Tiroler Teufel

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Tiroler Teufel zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Tiroler Teufel is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Tiroler Teufel. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Tiroler Teufel te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Tiroler Teufel