BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Beierkapel Die Holzers

Beierse blaasmuziek uit Houten!

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Foto van Die Holzers Kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Beierkapel Die Holzers nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Die Holzers Kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Beierkapel Die Holzers boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Beierkapel Die Holzers.


Biografie / informatie over boekingen van Beierkapel Die Holzers

Beierkapel Die Holzers bestaat uit 12 enthousiaste muzikanten, en net als vele huidige blaaskapellen, ooit begonnen als boerenkapel. Na een aantal jaren maakte de kapel een ommezwaai naar de Beierse Blaasmuziek, mede doordat er nauwe contacten waren met de bekende Ernst Mosch. Het repertoire veranderde al snel in de Bömische en Egerländer muziek. De laatste jaren heeft het orkest een duidelijke verjonging doorgemaakt door nieuwe aanwas. Hiermee kan de huidige bezetting een 100% feestgarantie bieden en is daardoor te gast op vele evenementen in binnen- en buitenland. De kapel is ondermeer in te zetten op Oktoberfesten, Beierse feesten, Tiroler avonden.

Wenst u meer informatie over Beierkapel Die Holzers?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Beierkapel Die Holzers? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Blaas kapel Die Holzers boeken, Blaaskapel Die Holzers boeken, Die Holzers inhuren, optreden Die Holzers, prijs blaaskapel Die Holzers, gage Beierkapel Die Holzers, boekingskantoor Beierkapel Die Holzers, artiestenbureau Beierkapel Die Holzers, management Beierkapel Die Holzers, optreden Beierkapel Die Holzers

Meer informatie over Beierkapel Die Holzers

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Beierkapel Die Holzers zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Beierkapel Die Holzers is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Beierkapel Die Holzers. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Beierkapel Die Holzers te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Beierkapel Die Holzers