BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Blech Bizarr

Bizar goede muzikanten

Genre

Blaaskapellen Spasskapellen Oktoberfeestbands

Speelduur

2 x 45 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Nederland

Blech Bizaer, Blaaskapel voor Oktoberfesten te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Blech Bizarr nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Blech Bizaer, Blaaskapel voor Oktoberfesten te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

Blech Bizarr boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Blech Bizarr.

Biografie | Informatie over boekingen van Blech Bizarr
Blech Bizarr bestaat uit 8 “bizarre” muzikanten en een tubaspeler (iemand moet het vuile werk doen). Deze uit Nederland afkomstige kapel/band speelt de sterren uit de hemel, en dit op geheel eigen wijze. Met hun Böhmisch geweld veroveren ze momenteel menig Oktoberfest! Hun uitvoeringen zijn met name geschikt voor slechthorenden, maar dan zonder hoogtevrees wel te verstaan. Met gevaar voor eigen leven en ledematen (natuurlijk alleen voor de band zelf) wordt muziek gemaakt middels unieke, eigen gemaakte arrangementen van traditionele polka’s en marsen. Een optreden van Blech Bizarr is net zoiets als Boheemse knödel met Hollandaise saus. Nieuwsgierig? Bekijk onderstaande video eens en overtuig uzelf!

Wenst u meer informatie over Blech Bizarr?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Blech Bizarr? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Blech Bizar boeken, Blech Bizar inhuren, blaaskapel Blech Bizar, boekingen Blech Bizar, artiestenburo Blech Bizar, optredens Blech Bizar, Duitse band Blech Bizar, prijs Blech Bizar, gage Blech Bizar, management Blech Bizar, artiestenbureau Blech Bizar

Meer informatie over Blech Bizarr

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Blech Bizarr zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Blech Bizarr is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Blech Bizarr. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Blech Bizarr te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Blech Bizarr