BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Crombacher Muzikanten

Best of Böhmisch!

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van Crombacher Muzikanten Blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Crombacher Muzikanten nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Crombacher Muzikanten Blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Crombacher Muzikanten boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Crombacher Muzikanten.


Biografie / informatie over boekingen van de Crombacher Muzikanten

De blaaskapel van de Crombacher Muzikanten is in de afgelopen jaren gegroeid tot één van de top-blaasorkesten van Europa. In 2004 behaalden zij in Leerdam de titel Nederlands Kampioen Blaasmuziek in de Topklasse. Mede door deze prestatie werden zij uitgenodigd om mee te dingen naar de Europese titel. In september 2004 behaalden zij in Bojnice (Slowakije) het hoogste aantal punten in de klasse Böhmische Blasmusik. Terecht mochten zij zich daarom “The best of Böhmisch 2004” noemen.

Het repertoire van de Crombacher Muzikanten omvat naast de traditionele blaasmuziek (zoals o.a. Egerländermuziek) ook stemmingsmuziek en dansmuziek. Tot de traditionele blaasmuziek behoort zeker ook -de laatste jaren zo sterk in waardering gestegen- Tsjechische volksmuziek.

Wenst u meer informatie over Crombacher Muzikanten?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Crombacher Muzikanten? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Crombacher Muzikanten boeken, Crombacher Muzikanten inhuren, optreden Crombacher Muzikanten, blaaskapel Crombacher Muzikanten, prijs Crombacher Muzikanten, gage Crombacher Muzikanten, agenda Crombacher Muzikanten, management Crombacher Muzikanten

Meer informatie over Crombacher Muzikanten

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Crombacher Muzikanten zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Crombacher Muzikanten is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Crombacher Muzikanten. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Crombacher Muzikanten te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Crombacher Muzikanten