BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Edelweisskapelle

Inclusief echte Alpenhoorns

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Op aanvraag

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Nederland

Persfoto van Die Edelweiskapelle blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Edelweisskapelle nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van Die Edelweiskapelle blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Edelweisskapelle boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Edelweisskapelle.


Biografie / informatie over boekingen van Die Edelweiskapelle

Als misschien wel de enige kapel beschikt Die Edelweisskapelle over originele Zwitserse alphoorns. Deze -in Nederland- unieke hoorns zijn door een Zwitserse Alphoornbouwer de heer Julius Emmenegger met de hand vervaardigd en zijn te beluisteren tijdens optredens van Die Edelweiskapelle. Door de jaren heen zijn naast de vele uitvoeringen in Nederland en België ook diverse optredens verzorgt in Duitsland, Oostenrijk en zelfs in Frankrijk. Deze kapel heeft traditie zeer hoog in het vaandel staan. De kapel brengt originele Egerländer- en Böhmische blaasmuziek ten gehore en verzorgt jaarlijks vele optredens in binnen- en buitenland.

Wenst u meer informatie over Die Edelweisskapelle?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Edelweisskapelle? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Edelweisskapelle: Die Edelweisskapelle huren, Die Edelweisskapelle inhuren, Die Edelweisskapelle boeken, boekingen Die Edelweisskapelle, artiestenbureau Die Edelweisskapelle, artiestenburo Die Edelweisskapelle, prijs Die Edelweisskapelle, boekingskantoor Die Edelweisskapelle

Meer informatie over Die Edelweisskapelle

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Edelweisskapelle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Edelweisskapelle is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Edelweisskapelle. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Edelweisskapelle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Edelweisskapelle