BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Heitere Kapelle

Limburgse Topper

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

in overleg

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

foto van Die Heitere Kapelle bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Die Heitere Kapelle nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Die Heitere Kapelle bij OktoberfeestArtiesten.nl

Die Heitere Kapelle boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Heitere Kapelle .


Biografie / informatie over boekingen van Die Heitere Kapelle

Die Heitere Kapelle bestaat uit een groep van ca. 20 enthousiaste muzikanten. Zij spelen veel op Tiroler festivals, Oktoberfeesten en alle andere duits gerelateerde feesten. Het repertoire bestaat ondermeer uit Egerländer en Tsjechische muziek. Voor de vocale nummers beschikken ze over een zanger en een zangeres, zodat ze zich niet hoeven te beperken tot het puur instrumentale werk. Ook de bekende tiroler après-ski klanken zijn een onderdeel van hun repertoire met walsen, foxtrot en de diverse pop-ritmes. Kort om, deze Kapel is een aanwinst voor ieder gezellig feest!

Wenst u meer informatie over Die Heitere Kapelle ?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Heitere Kapelle ? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Heitere Kapelle: Die Heitere Kapelle huren, Die Heitere Kapelle inhuren, Die Heitere Kapelle boeken, boekingen Die Heitere Kapelle, artiestenbureau Die Heitere Kapelle, artiestenburo Die Heitere Kapelle, prijs Die Heitere Kapelle, boekingskantoor Die Heitere Kapelle

Meer informatie over Die Heitere Kapelle

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Heitere Kapelle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Heitere Kapelle is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Heitere Kapelle . Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Heitere Kapelle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Heitere Kapelle