BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Gastmusiker

'n selectie verrückter Musiker

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

1 x 30 minuten

Prijsklasse

Op aanvraag

Land

Nederland

Foto van Gastmusiker kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Gastmusiker nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van Gastmusiker kapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Gastmusiker boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Gastmusiker.


Biografie / informatie over boekingen van Kapel Die Gastmusiker

Die Gastmusiker is een relatief jonge Spaßkapel welke bestaat uit núr verrückten leute, waarmee ze van Fest naar Fest trekken. Geheel op eigen kracht zorgen de Gastmusiker voor de typische Duitse (Oktoberfest) gemütlichkeit! Gekleed in originele Lederhosen spelen de Gastmusiker Duitse hits van toen en nu. Ze staan garant voor toffe Duitse meezingers met hier und daar ein Gastmusiker-sausje. Denk hierbij aan nummers als Rosamunde, Du, Marmor Stein Und Eisen Bricht, Ein Festival Der Liebe, Marie der Letzte Tanz, Der Alte Dessauer, Der Fliegermarsch, Tiroler Holzhackerbuam, kortom Stimmung pur!

De kapel speelt accoustisch en dus geheel op eigen kracht. Daardoor zijn zij geschikt voor zowel mobiele als podia optredens. Mocht een geluidsinstallatie toch wenselijk of noodzakelijk zijn, dan raden we opdrachtgevers aan om dit zelf te verzorgen.

Doordat die Gastmusiker meer muzikanten dan Lederhosen hebben, kunnen ze zich eenvoudig aanpassen aan het soort en type evenement. In dat geval worden de Gastmusiker verder aangevuld met nóg meer Gastmusiker! Enne…wil je dat zij een zanger of zangeres meenemen? Dat wordt lastig maar dan regelt Oktoberfeestartiesten er gewoon ein échte Schlagerartiest erbij! Super einfach!
 

Wenst u meer informatie over Gastmusiker?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Gastmusiker? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Gastmusiker boeken, Gastmusiker inhuren, kapel Die Gastmusiker, Spasskapel Gastmusiker, Blaaskapel Gastmusiker, Prijs Gastmusiker, Gage Gastmusiker, artiestenburo Gastmusiker, management Gastmusiker, dweilorkest Gastmusiker

Meer informatie over Gastmusiker

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Gastmusiker zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Gastmusiker is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Gastmusiker. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Gastmusiker te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Gastmusiker