BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Prinzenkapelle

Genre

Blaaskapellen

Speelduur

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van de Prinzenkapelle blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

U kunt Prinzenkapelle nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van de Prinzenkapelle blaaskapel bij OktoberfeestArtiesten.nl

Prinzenkapelle boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Prinzenkapelle.


Biografie / informatie over boekingen van de Prinzenkapelle

De Prinzenkapelle werd opgericht in 2001, ter ondersteuning van de plaatselijke carnavalsvereniging. Niet alleen met carnaval speelt deze kapel, natuurlijk ze spelen het hele jaar door op openbare evenementen, Oktoberfeesten of ‘Veranstaltungen’. Het repertoire omvat Duitse Marsmuziek, Popmuziek, gouwe-ouwe en natuurlijk vele Schlagerhits uit de 70er-jaren. De arrangementen zijn speciaal geschreven voor de kapel. Ze krijgen dus een bijzondere- en zeer speciale "happy-sound". De kapel bestaat uit: 6x Trompet, 5x sax, 5x Bariton / Tenor Horn, 3x Trombone, 4x slagwerk.

De Prinzenkapelle staat onder leiding van de dirigent/oprichter van de kapel. De kapel heeft haar ‘Heimat’ in het Limburgse en voelt zich thuis op elk feest of evenement! De kapel is in staat om zowel op locatie als ook rondlopend te musiceren. De Prinzenkapelle hoop u binnenkort te zien…!

Wenst u meer informatie over Prinzenkapelle?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Prinzenkapelle? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Meer informatie over Prinzenkapelle

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Prinzenkapelle zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Prinzenkapelle is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Prinzenkapelle. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Prinzenkapelle te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Prinzenkapelle