BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Cheerleader FC Köln

Dansen op het hoogste niveau

Genre

Dansgroepen

Speelduur

1 x 20 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Duitsland

Foto van de Cheerleaders van FC Köln, te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Cheerleader FC Köln nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Foto van de Cheerleaders van FC Köln, te boeken bij Oktoberfeestartiesten.nl

Cheerleader FC Köln boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Cheerleader FC Köln.

Biografie / informatie over boekingen van Cheerleader FC Köln
Zij verstaan de kunst van het balanceren tussen Fußballspiel en Tanzen op het hoogste niveau. Zij zijn dé Cheerleaders van FC köln. Bij elke thuiswedstrijd geven zij acte de présence en zetten letterlijk hun beste beentje voor. En daarbuiten zijn te aanschouwen op verschillende podia; niet alleen in voetbalstadions, maar ook op carnavalsavonden, bedrijfsfeesten en oktoberfeesten dansen zij voor u. Deze prachtig mooie meiden dansen op traditionele muziek, en zijn al diverse malen met prijzen onderscheiden.

Wenst u meer informatie over Cheerleader FC Köln?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Cheerleader FC Köln? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Cheerleader FC Koeln boeken, Cheerleader FC Koeln inhuren, boekingen Cheerleader FC Koeln, optreden Cheerleader FC Koeln, gage Cheerleader FC Koeln, prijs Cheerleader FC Koeln, artiestenbureau Cheerleader FC Koeln, contactpersoon Cheerleader FC Koeln, dansgroep Cheerleader FC Koeln, tanzgruppe Cheerleader FC Koeln

Meer informatie over Cheerleader FC Köln

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Cheerleader FC Köln zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Cheerleader FC Köln is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Cheerleader FC Köln. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Cheerleader FC Köln te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Cheerleader FC Köln