BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Die Kölner Rheinveilchen

Acrobatiek van hoog niveau

Genre

Dansgroepen

Speelduur

1 x 20 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Duitsland

Duitse dansgroep Die Kölner Rheinveilchen voor carnaval of oktoberfest, te boeken bij oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Die Kölner Rheinveilchen nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Duitse dansgroep Die Kölner Rheinveilchen voor carnaval of oktoberfest, te boeken bij oktoberfeestartiesten.nl

Die Kölner Rheinveilchen boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Die Kölner Rheinveilchen.

Biografie / informatie over boekingen van Tanzgruppe Die Kölner Rheinveilchen
Die Kölner Rheinveilchen is het uithangbord o.g.v. dans voor hun moedervereniging Die Grosse Braunsfelder. Met indrukwekkende worpen en technieken, verbazen ze hun gasten in zalen, zittingen en tentfeesten; zij laten immers een staaltje acrobatiek zien van het hoogste niveau. Als één van de beste dansgroepen zijn zij niet alleen in Europa bekend, ondertussen hebben ook landen als China mogen kennismaken met deze veelbelovende dansgroep. Die Kölner Rheinveilchen bestaan uit 42 dansende heren en dames. Ook worden zij veelgevraagd op Oktoberfesten en Bierfesten; hiervoor komen ze uiteraard in een passende Oktoberfest outfit!

Wenst u meer informatie over Die Kölner Rheinveilchen?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Die Kölner Rheinveilchen? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Die Kölner Rheinveilchen boeken, Die Kölner Rheinveilchen buchen, Die Kölner Rheinveilchen inhuren, boekingen Die Kölner Rheinveilchen, Agentur Die Kölner Rheinveilchen, artiestenbureau Die Kölner Rheinveilchen, prijs Die Kölner Rheinveilchen, management Die Kölner Rheinveilchen, preis Die Kölner Rheinveilchen, gage Die Kölner Rheinveilchen, artiestenburo Die Kölner Rheinveilchen

Meer informatie over Die Kölner Rheinveilchen

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Die Kölner Rheinveilchen zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Die Kölner Rheinveilchen is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Die Kölner Rheinveilchen. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Die Kölner Rheinveilchen te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Die Kölner Rheinveilchen