BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Kammerkätzchen und Kammerdiener

Indrukwekkend sterk

Genre

Dansgroepen

Speelduur

1 x 20 minuten

Prijsklasse

2 sterren

Land

Duitsland

foto van Kammerkätchen und Kammerdiener, duitse dansgroep bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Kammerkätzchen und Kammerdiener nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

foto van Kammerkätchen und Kammerdiener, duitse dansgroep bij Oktoberfeestartiesten.nl

Kammerkätzchen und Kammerdiener boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Kammerkätzchen und Kammerdiener.

Biografie / informatie over het boeken van Kammerkätchen und Kammerdiener
De Duitse Dansgroep Kammerkatchen & Kammerdiener is het vlaggenschip van de oude Keulse carnavalvereniging ‘Schnüsse Tring’ 1901 e.v.
 Veeleisende choreografie met veel acrobatische elementen, indrukwekkende openings- en eindacts in kostuums in de Keulse kleuren rood en wit. Tezamen met actuele stimmungsmuziek of bekende Oktoberfest muziek onderscheiden zich de prachtig uitgevoerde dansen van Tanzgruppe Die Kammerkätzchen. Gemiddeld 30 ervaren dansers en danseressen zorgen voor een onvergetelijk optreden met het betere gooi- en smijtwerk!

Wenst u meer informatie over Kammerkätzchen und Kammerdiener?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Kammerkätzchen und Kammerdiener? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

KAMMERKÄTZCHEN & KAMMERDIENER boeken, KAMMERKÄTZCHEN & KAMMERDIENER buchen, Dansgroep KAMMERKÄTZCHEN & KAMMERDIENER prijs, Duitse Dansgroep KAMMERKÄTZCHEN & KAMMERDIENER, artiestenburo Duitse Dansgroep, Oktoberfest Tansgruppe

Meer informatie over Kammerkätzchen und Kammerdiener

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Kammerkätzchen und Kammerdiener zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Kammerkätzchen und Kammerdiener is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Kammerkätzchen und Kammerdiener. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Kammerkätzchen und Kammerdiener te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Kammerkätzchen und Kammerdiener