BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Apres-Ski DJ Maurice

Dé Après-Ski DJ van Nederland

Genre

DJ's

Speelduur

op aanvraag

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van DJ Maurice, Apres Ski DJ voor uw Oktoberfest

U kunt Apres-Ski DJ Maurice nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van DJ Maurice, Apres Ski DJ voor uw Oktoberfest

Apres-Ski DJ Maurice boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Apres-Ski DJ Maurice.

Biografie | Informatie over boekingen van DJ Maurice
DJ Maurice was de eerste succesvolle feest DJ van Nederland en is begonnen bij de Apres Skihut in Rotterdam waar hij de bekende (en met veel gouden platen bekroonde) Après Skihut cd’s ging maken.Later begon hij zijn eigen CD serie “Après Ski Safari”. Naast Après Ski is hij ook een veel gevraagde DJ voor Oktoberfesten, feesttenten en festivals.  Ook draait DJ Maurice al jaren op alle bekende vakantiebestemmingen.  Van Gran Canaria en Portugal tot de bekende Holland party’s in de Pacha in Salou en van de populaire wintersportplaatsen in Oostenrijk en Frankrijk tot Curacao.

Enkele feesthits van Maurice zijn: “Hands up (baby hands up)”, “Shirt uit een zwaaien” (i.c.m. Het Feestteam”), “De Vloer is Lava” (i.c.m. Snollebollekes).  DJ Maurice produceert naast zijn eigen Top 40 hits ook vaak voor andere artiesten zoals Snollebollekes, Gerard Joling,  Alpenzusjes, Henk Dissel, Wolter Kroes, Jan Smit, Gebroeders Ko enz. Met 20 jaar ervaring een gezonde doses humor maakt hij overal een muzikaal feest van.

Wenst u meer informatie over Apres-Ski DJ Maurice?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Apres-Ski DJ Maurice? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

DJ Maurice boeken, DJ Maurice inhuren, Gage DJ Maurice, Apres-ski DJ Maurice, Oktoberfest DJ Maurice, artiestenbureau DJ Maurice, artiestenburo DJ Maurice, prijs DJ Maurice, boekingen DJ Maurice, optreden DJ Maurice

Meer informatie over Apres-Ski DJ Maurice

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Apres-Ski DJ Maurice zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Apres-Ski DJ Maurice is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Apres-Ski DJ Maurice. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Apres-Ski DJ Maurice te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Apres-Ski DJ Maurice