BEL: +31 (0)77 234 00 04
Zoek een Oktoberfeest artiest, groep of act.
Geavanceerd zoeken

Après-ski DJ ROOOY

Dé Flügel Feest-DJ

Genre

DJ's

Speelduur

1 x 240 minuten

Prijsklasse

1 ster

Land

Nederland

Persfoto van DJ ROOOY, Apres-Ski DJ bij Oktoberfeestartiesten.nl

U kunt Après-ski DJ ROOOY nu boeken bij Oktoberfeestartiesten

Persfoto van DJ ROOOY, Apres-Ski DJ bij Oktoberfeestartiesten.nl

Après-ski DJ ROOOY boeken voor een optreden op uw feest? Van Ski-hut tot Schlager: bij Oktoberfeestartiesten.nl vindt u alle Duitse Schlagerartiesten, Oktoberfest Bands, Tiroler acts en Après Ski-DJ’s onder één dak! Op deze pagina treft u alle relevante informatie aan over de prijs, het boeken of inhuren van Après-ski DJ ROOOY.

Biografie | Informatie over boekingen van Apres-Ski DJ ROOOY
Après-ski DJ ROOOY!! Dit is de naam van een knettergekke Party DJ, die van elke gelegenheid gebruik maakt om er een feestje van te maken! Onder het Motto "U trakteert, wij draaien" zet hij door heel Nederland en ver daarbuiten de tent op zijn kop! Als Flügel DJ heeft hij furore gemaakt in de meest toonaangevende locaties, tot in Oostenrijk en Spanje toe! Van Johhny Dapp tot aan Scheiss dr'auf, alle bekende Oostenrijkse Apres-Ski hits vliegen je in een mum van tijd om de oren. En tussendoor praat Apres-Ski DJ ROOOY je de oren van het hoofd (óf niet indien gewenst) Dan neemt hij graag jouw potje bier aan.

Wenst u meer informatie over Après-ski DJ ROOOY?
Wilt u vrijblijvende informatie over de beschikbaarheid, de prijs of het boeken van Après-ski DJ ROOOY? Neem dan contact op met Oktoberfeestartiesten.nl door te bellen met 077 - 234 00 04 of vul rechts ons contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst!

Apres-Ski DJ ROOOY boeken, Apres-Ski DJ ROOOY inhuren, Flügel Apres-Ski DJ ROOOY, artiestenburo Apres-Ski DJ ROOOY, Duitse feest DJ ROOOY, Oktoberfest DJ ROOOY, Tiroler DJ ROOOY, Party DJ ROOOY, artiestenbureau Apres-Ski DJ ROOOY,

Meer informatie over Après-ski DJ ROOOY

Alle genoemde prijscategorieën op deze pagina over Après-ski DJ ROOOY zijn indicatief en zijn voorbehouden aan prijswijzigingen of typefouten. Aan de samenstelling en informatie van deze boekingspagina over Après-ski DJ ROOOY is de grootste aandacht besteedt. Oktoberfeestartiesten.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid hiervan, danwel voor direct of indirect geleden schade ten gevolge van handelen of nalaten op basis van de functionaliteiten en/of informatie op deze informatiepagina van Après-ski DJ ROOOY. Oktoberfeestartiesten.nl behoudt zich het recht voor de functionaliteiten en de informatie van deze pagina over Après-ski DJ ROOOY te allen tijde aan te passen of anderszins te wijzigen of te verwijderen.

Bekijk ook onze andere categorieën:

Oktoberfest bands Schlager artiesten Oktoberfest DJ's Schlager Stars Duitse dansgroepen Blaaskapellen

Meer informatie over Après-ski DJ ROOOY